Palvelut

Palvelut

Uudisrakentaminen

Rakennamme laadukkaita, toiveidesi mukaan räätälöityjä massiivipuutaloja

Valmista talomallistoa ei ole, siksi sinulla on mahdollisuus olla suunnittelussa mukana alusta asti. Näin vältyt turhilta ja kalliilta valmiin talomalliston muutostöiltä ja saat yksilöllisen, paikallarakennetun omakotitalon, joka on toteutettu juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Kun tilaat meiltä muuttovalmiin omakotitalon, se todella tarkoittaa sitä. Me toteutamme projektin montun pohjalta viimeiseen listaan asti ja sinä pääset muuttamaan valmiiseen kotiin sovitussa aikataulussa. Vastaamme kaikista projektiin liittyvistä työvaiheista ja viranomaistarkastuksista, joten rakentaminen etenee sujavasti ja helposti.

Yksilöllisesti suunniteltujen omakotitalojen päärakennusaineena käytämme kotimaista puuta. Puutalo on ekologinen valinta, jonka hiilijalanjälki on pieni. Puussa tiivistyy kotimaisen työn ja materiaalien vankkumaton laatu. Haluamme, että kodit kestävät sukupolvelta toiselle.

Muutto­­valmis

Muuttovalmis keskitalo on huolettomuutta ja vapaa-aikaa arvostavan rakentajan valinta. Muutovalmiin vaihtoehdon valitessasi tiedät tarkasti paljonko rakentaminen tulee maksamaan. Valmis koti odottaa sinua sovittuna muuttopäivänä.

Sisustus­valmis

Valitsessasi Sisustusvalmiin paketin jää vastuullesi kodin sisäpintojen tekeminen ja kalustaminen. Keskitalojen ammattilaiset rakentavat raskaimmat työvaiheet pois alta ja talosi on ulkoa täysin valmis, lattia on valettu, väliseinät levytetty erikoiskovalla kipsilevyllä ja yläpohja eristetty.

Putki- ja sähkötyöt on tehty ja lattialämmitys kytketty päälle kun on sinun aika aloittaa oma työosuutesi jolla säästät merkittävästi projektin kustannuksiin.

Säältä suojaan

Pystytyspalveluistamme suosituin on sateelta suojaan –palvelu, jossa rakennus pystytetään aluskatteelle. Halutessasi toimitussisältöön voidaan lisätä myös Weckman-peltikatto, Pihla-ikkunat ja ulko-ovet, sekä niiden asennus.

Remontointi

Toteutamme remontit suurista pieniin

Käänny puoleemme, kun suunnittelet remonttia. Otamme vastaan kaikenkokoiset urakat pienistä remonteista koko rakennuksen sisä- tai ulkotilojen uusimiseen. Tarjoamme esimerkiksi keittiö-, sauna- ja kylpyhuoneremontit, kokonaisvaltaiset huoneistoremontit, sekä sisä- ja ulkoseinien maalaukset tarpeiden mukaan.

Kauttamme saat halutessasi myös keittiökalusteet, kiintokalusteet ja liukuovikaapistot, sekä remontissa tarvittavat putki- ja sähkötyöt kilpailukykyiseen hintaan.

Rakennussuunnittelu ja -valvonta

Kauttamme saat ammattilaisen toteuttamaan rakennesuunnittelun ja työmaalle vastaavan mestarin

Rakennesuunnittelija

Oman kodin rakentaminen on monelle yksi elämän suurimmistä haaveista. Siksi ei ole yhdentekevää, kuinka paljon suunnitteluun käyttää aikaa ja energiaa.

Huolellisen suunnittelun avulla on mahdollisuus merkittäviin säästöihin. Sanotaan, että merkittävä osa rakennusprojektin kuluista lyödään lukkoon jo suunnitteluvaiheessa.

Yrityksemme avulla saat rakennuslupaan vaadittavat suunnitelmat:

 • asemapiirros
 • pohjapiirros kaikista kerroksista
 • leikkauspiirustus
 • julkisivupiirustukset
 • energiatodistus
 • rakennekuvat
 • rakenteiden detaljit

Vastaava mestari

Oman kodin rakentaminen on monille meistä yksi elämämme suurimmista hankkeista.

Rakennusluvassa edellytetään, että työmaalla on vastaava mestari, joka vastaa rakennustyön laadusta ja sen valvonnasta. Vastaava mestari on myös vastuussa siitä, että rakennustyö toteutetaan rakentamista koskevien säännösten ja määräysten mukaisesti oikeilla ja hyväksytyillä rakennusmateriaaleilla.

Pystytyspalvelut

Keskitalot toimittaa CLT- ja hirsirungot asennettuna halutulla viimeistelyasteella. Tarjoamme myös asennusneuvontaa yksityis- ja yritysasiakkaille.

Kiinnostuitko Keskitaloista?

Ota meihin yhteyttä niin voimme keskustella lisää!

  Yhteydenotto ja esitiedot

  Millainen rakentaminen sinua kiinnostaa? Täytä esitiedot ja olemme sinuun yhteydessä!

  Huom: Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

  Rakentamissuunnitelmat:

  Onko kohteelle jo tontti olemassa?

  Rakennuksen tyyppi

  Minulle mieluisin rakentamisen vaihtoehto